Mire lehet számítani egy olyan vasárnapon mely egy eléggé sűrű és akciódús hétvége után következik? Természetesen nyugalom, pihenés, csend és punnyadás. Ez nagyon beigazolódni látszott, pláne mivel tovább folytatódott az elektronikai eszközök elleni ádáz küzdelmem. A múlt vasárnapi áramszünet után ezúttal az internet mondta be a csődöt - mint az tapasztalhattátok, nem csak - nálam. Ezt még el is viseltem, mert ugye NEM vagyok függő...

A nap további részére tévézést, punnyadást terveztem VOLNA, ám az internet visszajövetelével együtt hirtelen megszerveződött egy gyors laptopos LAN-parti. Ennek teljesen örültem volna, ha nem 1 perccel a kezdés előtt tudom meg hogy nálam lesz...

Résztvevők:

  • Bulázs, aki mostanában egy társadalmi-szociális kezdeményeshez csatlakozott, egészen konkrétan küzd a melegek jogaiért, vagy ahogy ő szokott fogalmazni, ő egy "homi fan"
  • Csusza, aki leszokóban van a dohányzásról - legalábbis amikor ezt nem szegi meg hétvégén -, ám ennek káros következményeit viseli. Leszokáskor ugyanis a nikotinhiánytól és a tüdőben felrakódott kátrányból egy furcsa anyag keletkezik (szaknyelven csumbék). Csusza be akarta mutatni a csumbék fizikai és kémiai tulajdonságait, ám ez a speciális anyag csak és kizárólag zuhanyzáskor jön elő.
  • Ernő, alias barbara streisand, aki jelenleg Bulázzsal hajnövesztő-versenyben van, és aki gitározik, mégis amint megjelenik nálunk, úgy cuppan rá a Guitar Herora, ahogy van, pláne mert van benne Tool, még akkor is, ha nem tudja lejátszani.
  • jómagam, aki "mindössze" a helyszínt, a hálózatot, az áramot, a fűtést (mert hogy még az is volt), a piát és az "egéralátéteket" biztosította
  • Mr. Starcraft, azaz ha mindenkinél laptop van akkor előny ha egy 12 éves játékkal játszunk, ami még mindig megállja a helyét a mezőnyben. Csusza és Ernő egyébként Starcraft-prők, ám bebizonyosodott, hogy van esélyem ellenük, pláne, ha én egy asztalnál játszok egérrel, ők meg a földön fekve touchpad-del.

Kipróbáltunk a Craftban egy csomó érdekes pályát, csak Ernőt piszkálta az ideg, mert mindegyik pálya úgy volt bugos, hogy ő került hátrányba, és ő ezt nem szereti.

Más így hirtelen nem jut eszembe, csak annyi hogy folytatás csütörtökön, személyesen a Sheriffnél, ahol konnektor nincs, van viszont kutyápatkány.

Legyetek jók, az egyetemistáknak jó pihenést, illetve sok sikert az esetleges utóvizsgákra, a többieknek meg úgysincs semmi extra úgyhogy jó mulatást ahhoz is.

Csumbék-mentes szép estét!

A bejegyzés trackback címe:

https://nitroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr72904132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csusza` · http://csusza.blog.hu 2009.01.26. 23:17:29

Na apám...Ezen a postodon röhögtem eddig a legtöbbet, konkrétan homifan,csumbék,idegbaj és kutyápatkány... :D
süti beállítások módosítása