ötlettelenül, erőtlenül

2009.02.22. 17:43

Azt se tudom mi van velem mostanában. A második félév jött, és ledöntött a lábamról mint az influenza. Elment a kedvem most az egyetemtől úgy ahogy van. Az órarendem összességében jónak mondható de már csak a gondolat is fáj hogy mennyit kell olvasni irodalomra, mennyit kell írni kommunikációra és mennyit kell szenvedni a többire. Most a hétfő személyes ok miatt kimarad (nem, nem a szülinapom miatt). Ráadásul megint elkapott az, ami érettségi környékén: itt ülök a gép előtt, tudom hogy meg kéne csinálnom x dolgot, meg akarok csinálni y dolgot (például a blog is ide tartozik), és elkreténkedek addig, amíg azon kapom magam hogy se x se y nincs kész. A koncentrációképességem is elég mélyen van, ezért a póker-teljesítményem is egy nagy kalap fossá kezd válni, ezért szerintem ki is fogok hagyni pár napot (február eddig mínuszos szóval jó lenne visszahozni :D)

Közben ünnepeltünk egy kis szülinapot is. Nagyon örülök hogy mindenki eljött aki tudott, az is aki nem, és mindenkinek köszönöm a köszöntést és a jó bulit. Aztán hazafele menet kezdtek megcsapni ezek a negatív gondolatok. Tisztára ilyen "kicsúszik-a-kezemből-az-élet" feeling az egész. El akarok olvasni egy könyvet, az a címe hogy The Power of Positive Thinking. Persze nem lesz rá fikarcnyi idő se, a sok Shakespeare meg Beowulf között. Na ennyit a pozitív gondolkodásról. Megyek mert megint se x se y nem lesz kész.

Ahoj.
Peti.

A bejegyzés trackback címe:

https://nitroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr61958811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csusza` · http://csusza.blog.hu 2009.02.22. 23:25:27

Hát most legyek őszinte? Délután, de az is lehet hogy délelőtt kezdtem bele az angol közgáznak, hát, most lettem kész. Ja, 11 körül. Este. Nem vagy egyedül - se X, se Y, plusz az élet is kicsúszik a kezem közül, stb... Egyet értek... Engem csak egyvalami/egyValaki boldogít. Amúgy K.O. itt is...

Vacsi 2009.02.22. 23:36:39

Csusza, jó neked:) nálam is ez kéne, hogy legyen valaki, de hát egyelőre üresedés van... úgyhogy Peti, nem vagy egyedül:)

icob84 2009.03.01. 00:25:47

... én meg egyedül unatkozom... az sem jobb
süti beállítások módosítása