Tisztelt közönség!

Az tegnapi ama szent napon 8an látogatták meg ezt az izét aminek a címe nem könnyedén megjegyezhető. Na most ez két okból jó. 1: általában ha 8 emberhez beszélek, abból legalább 6 nem figyel 2: ezennel elértük a Fekete Pákó rajongói klub tagjainak 2-szeresét, és már a felénél járunk egy átlagos nyóckeri család tagjainak számától.

(Amúgy kíváncsi lennék hogy hány extra látogatót hoztam a nitro.blog.hu-nak ami egyébként nyilván szar - bár még nem láttam - és főleg nem én írom és ez elég érv)

A tegnapi napom pont úgy telt mint minden olyan péntek amikor itthon vagyok...

  • vissza a suliba, ahol ilyenkor mindig mondják: "miért nem vagy ilyenkor órán?" mire én: "B*meg kicsengettek nem? :D"
  • ezúttal Tötyit (totyi.blog.hu ; remélem ezt a postot már ő is olvassa) kihagytam a látogatások sorából, sebaj majd jövő héten
  • be a városba, ezúttal Sanyival
  • otthon rövid Guitar Hero :D ...

majd le a Vértesbe póker céljából, bár ezúttal se osztó, se játékos formájában. Bala és pár pókerarc partikat elemeztek melynek igazából az volt a lényege hogy előre meghatározott helyzetben kellene a legjobb döntést meghozni. Kár, hogy az összes leosztásról ez volt a véleményem: "Szerintem a dobás lenne a legjobb, de az qrwaisten hogy nem tudnám eldobni" Jó lenne ha megtanulnám ezeket a helyzeteket jól kezelni, talán még állandó nyerő is válhatna belőlem...

Ezután Ben-Joe by night, a ma délelőttöt meg fekvőbetegszimulálással töltöttem azaz kb. 14:00-ig csak néztem az ágyban fekve bután ki a fejemből.

A mai nap során megtaláltok még a Guitarhero-kontrollerel a nyakamban valamint a BJ-ben is.

Zárom a mókatárom, jó éjszakát gyerekek!

A bejegyzés trackback címe:

https://nitroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr76770389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tötyi 2008.11.15. 15:35:03

Szevasz Megyó! Örömmel konstatálom, hogy megnyílt a blogod :)!
süti beállítások módosítása