Oops I did it again...

2009.06.23. 17:19

A cím nincs összefüggésben azzal, hogy tegnap voltunk karaokezni :D

Ellenben megint hülye voltam, és nem voltam képes 11 napig semmit írni, úgy, hogy 2 olyan téma is volt, ami még talonban volt. Egy biztos, nem semmi két hét van mögöttem.

Ott hagytam abba, hogy múlt pénteken elindult a 30 Rock a Viasat 3-on. Hát nem kicsit csalódtam...a szinkronhangok teljesen elbaszottak, a legbotrányosabb az, hogy 2 szereplő hangja teljesen fel van cserélve, a komoly nőnek gyerekes magyar hangot, a gyerekes nőnek pedig komoly magyar hangot adtak...hát itt tart a magyar tévé. Az viszont 5*, hogy Tracy Jordan magyar hangja Csőre Gábor lett, a Cartman fanoknak így pláne ajánlom a sorozatot.

Amikor a bemutató ment, mi éppen karaokezni mentünk, de mivel elég durva hétvége állt előttem (majd látjátok), a másfél éve tervezett In The End trió elmaradt, de itt félig-meddig bepótolom:

Mindenki gyakorolhat! :)

A szombat előre katasztrófának ígérkezett, hiszen "tejfakasztó" buli volt az újszülött Juhász Kristóf örömére. Még egyszer leírni is megforgatja a gyomromat, de muszály lesz:

  • előalapozás a Ben-Joeban 9-ig
  • TESCO-ban undorító mennyiségű sör, whiskey, vodka, Bacardi megvétele kb. 10-ig
  • üzletben súlyos alapozás, átcsapódva részegségbe kb. 2-ig
  • Ben-Joeban zárás után csocsózás, nyerőgépezés, undorítóan részegre ivás kb. 4-ig
  • partra leindulás
  • hazamenetel részemről negyed 6-kor
  • délután csuszának elmesélni, hogy mit is csinált az este folyamán...:D

Képeket ide nem tudok mellékelni sajnos...

Kemény 7 óra alvás után (igen, délután 1-kor keltem fel) aztán csak egy gyors ebédre+kávéra futotta, és már usgyi is a tescoba...hogy minek? I. Nagy Töreki-bográcsparti és orgazmusfesztivál! (na jó az még csak tervben van)

Csusza nem kicsit másnaposan bevásárlólistával és recepttel érkezett, de miután Zsuzsi és Laci konstatálták, hogy se bevásárolni, se főzni nem tud, kezükbe vették az irányítást...és milyen jól tették!!!

A terv, ami kb. annyiból állt, hogy "Törekibe' maj' jól bebaszunk he!" megdőlt, másnap-problémák miatt, még csusza sem ivott, erre bizonyíték ez a kép:

 

További képek:

Akik tudnak főzni...

 

Akik nem...

 

És a legfőbb szakértő...

 

(fél)Csoportkép

Hát ez volt az élményekkel teli hét, holnap igyekszem utolérni magamat!

Legyetek jók/rosszak, písz áút!

A bejegyzés trackback címe:

https://nitroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr431203797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása