Szenzációs fehérség

2009.03.18. 15:30

Na szervusztok!

Mivel kaptam egy majdnem hogy fenyegető levelet, hogy ne szidjam az ÍMO-buzikat, ezért úgy döntöttem hogy itt az ideje hogy szidjam a TEKNÓ-buzikat.

A TEKNÓ-buzi (ezentúl: TB) egy furcsa állatfaj. A régi hegylakók leszármazottai. Mindenki őket akarja elpusztítani. És ők is egymást. Ezt onnan lehet tudni, hogy a teknó"zenészek" évtizedek óta gyártják a szarabbnál szarabb izéket, hogy leszoktassák a népet erről a súlyosan egészségkárosító dologról. A TB-k viszont kifejezetten vonzódnak 2 hang 15 percen keresztüli ismétlődéséhez, nem véletlenül szeretnek MÁVval utazni, hiszen számukra a "tadam tadam" is muzikális effekt.

Az hogy még nekik se tetszik a "zenészeik" által kreált förmedvény, mi sem bizonyítja jobban, hogy egy TB-buli alatt kereskedelmi mennyiségű drogot kell elfogyasztaniuk a produkció élvezéséhez. A TB-k előfordulási helye könnyen meghatározható. A következő feltételeknek kell teljesülnie.

  • zárt tér, lehetőleg még ablakok nélkül is (hiába, még ők is féltik az emberiséget maguktól)
  • 2-3 130 kilós kidobó az ajtók előtt (azért vannak kívül, mert ők nem TB-k, és bent a kihalás veszélye fenyegetné őket)
  • megfelelő klíma, hogy nyáron is kabátban lehessenek
  • minél drágább, annál jobb. Például ha 700 forint a whiskey-kóla, kifejezetten feszengenek, panaszkodnak és rengeteg borravalót hagynak hogy úgy érezzék hogy sokat költöttek

Ha véletlenül egy ilyen helyre tévedsz fuss az életedért!!!

Ha esetleg más helyen futnál össze velük, a megjelenési elvük nagyon egyszerű:

  1. a kisfiúk kislányoknak öltöznek (kimondani is rossz: vasalt haj, rózsaszín ruhák, testhez simuló póló és nadrág, anorexia)
  2. a kislányok nagylányoknak öltöznek
  3. a férfiak nőknek öltöznek
  4. a nőknek nincs szükségük öltözni, ugyanis ez a faj 20 éves korában vagy visszatér a humanoidok világába, vagy sikeresen műanyaggá transzformálódik.

Mindezek ellenére néha a valódi világban is előfordulnak. VIGYÁZAT! Álcázzák magukat, átlagos embernek próbálnak tűnni, egyrészt azért, mert ők is szégyellik hátrányos helyzetüket, másrészt mert meg akarnak fertőzni! Ha látsz egy jól kinéző fiút/lányt fülhallgatóval a fülében, csak akkor közeledj, ha meggyőződtél róla hogy nem tuc-tuc szól. Hipnotizálnak, hogy elcsábíthassanak és másnap összeszúrkált karhajlattal és kitágult ánusszal ébredj!

Két nagy esemény van évente amit ajánlatos messze elkerülni, mert ez a gyülekezési helyük

  • A meleg büszkeség-napja felvonulás (ezt régebben Budapest Parádénak hívták, de a nevén kívül semmi nem változott)
  • és a Sensation White nevű rituális önkínzó parádé

Ez utóbbival különösen vigyázni kell. Ilyenkor a Budapest Aréna környékén egészségtelen mennyiségű női hormon termelődik, mely hónapig fertőzi a környék lakosságát a Tuctucokokus Homosexualitas betegségével. A legutóbbi alkalom után 1 héttel atlétikai versenyt rendeztek, ahol egy férfi magasugró tévedésből a női versenyre nevezett be, ám nem sikerült nyernie, mert a heréjével állandóan leverte a lécet!

Egy újabb bizonyíték arra, hogy a TB-k nem a föld létsíkjáról származnak: Reklámkampánnyal és hipnózissal kényszerítenek arra, hogy férfi léteddel összeegyeztethetetlün fehér nadrágot vegyél fel, és kifizettetik veled a 375 csitrillió forintos jegyet, hogy aztán bent rituálisan TB-vé avassanak, melyhez átlagosan 6.83 levél ecstasyra van szükségük fejenként.

Ha mégis megfertőztek, van visszaút! Túlélési tippek:

  • legyen nálad fekete festékszóró-pisztoly! Ez nagyon fontos! Ha férfi vagy, el kell majd viselned rengeteg férfi közeledését, ám a fekete festék visszakozást fog okozni náluk! Egyrészt a fekete szín gondolata is borzasztóan hat rájuk, emlékezteti őket a világűrre, ahonnan jöttek. Másrészt féltik a 899 yottamillió forintos D&G nadrágjukat (hmm...ez biztos a Dickhead&Garbage rövidítése)
  • igaz, hogy két deci 100%-os narancslé hámúsz-gazillió forintba kerül, de mindig tarsd a kezedben. Ha körbevesznek, chucknorrisosan forogsz egyet, és mindre rálocsolod. A támadók egyik fele sírásban fog kitörni, a másik fele pedig füstölés keretében fog köddé válni, hirtelen egészséges anyag túladagolásban.
  • legyen nálad ezenkívül furulya, szájharmonika, vagy egyéb, zsebben elférő hangszer. A hangszerekből érkező hang taszítja a TB-ket!

Remélem hasznos tanácsokkal szolgáltam, és jól meggondolod hogy mekkora átmérőjú ánusszal szeretnéd leélni az életed!

u.i. Akinek rózsaszín az inge, az ne vegye magára, mert hánynom kell tőle!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://nitroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr971009916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CB 2009.03.21. 00:51:10

a kígyómozgású fiúkat kihagytad:)

Lajka 2009.03.29. 19:29:07

Én csak azt nem értem, hogy miért összeegyeztethetetlen a férfi lét és a fehér nadrág?! Az én páromnak kifejezetten jól áll nyáron a fehér vászon vagy len nadrág. Ebben semmi gáz, ill. ciki nincs.
Egyébként ezenkívül mindenben egyetértek :)
süti beállítások módosítása