felesleges magyarázkodás...

2009.05.13. 12:11

Sziasztok és bocsánat!

Két hete a blog közelébe se jöttem és ez megbocsáthatatlan hozzáállás, pláne hogy látom hogy napi 15-20 látogatót még ebben az időszakban is produkáltam, tehát kereslet van rám, én viszont nem kínálok semmit...

Ami az oka a késésnek, az összetett, mondhatni a legösszetettebb testi-lelki probléma amivel eddig megküzdöttem...ezeknek egy részét elmondhatnám, más részét magamban szeretném tartani, sőt még olyan is van amit nem is szabad megosztanom senkivel...innen ered a cím, ugyanis nyilván nem is lenne érdemes elkezdeni hogy pl. azért nem írtam mert sok ZH-t írtunk.

Viszont tény, hogy itt a vizsgaidőszak, és már most ki tudok jelölni időpontokat, amikor tuti nem tudok írni, lesznek heti 3 vizsgás időszakok, nagyon nehéz vizsgára felkészüléses dolgok és még sorolhatnám.

Ráadásul érdekes, fontos, szórakoztató események is történtek ezen a két héten, amikkel tartozom, vagy azért mert vicces volt, vagy azért mert elgondolkodtató, csak jelenlegi lelki állapotomban se vicceskedni, se elgondolkodni nincs kedvem/energiám/képességem.

Viszont ha már itt van ez a lehetőség, hogy "írásba" adhatok ígéreteket (nem mintha nem 2 gombnyomás lenne eltűntetni őket), megígérem, hogy június 8-a után legalább 75%-ban vissza fog térni a régi énem, és a régi blogfrissítési sűrűségem.

Addig is türelmet kérek, és kitartást kívánok az egyetemistáknak a vizsgákhoz és az érettségizőknek!

És egy kis muzsika ami mostanában segít az erőt tartani bennem:

Foo Fighters - Everlong (acoustic live)

u.i. Blogkolléga Tötyinek és Jasper Newton Kónya Balázsnak innen is boldog szülinapot!

A bejegyzés trackback címe:

https://nitroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr111119016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása