Köszönöm, élek

2008.12.05. 16:17

Cseh Laci, Francia Krémes, Magyar Vándor, Szerb Usztok!

Mostani bejegyzésem meglehetősen tartalomtalan lesz köszönhetően tartalmas életemnek. Sajnos azonban ezt a tartalmat mostanában nem {bulik, póker, bulik}, hanem a {zh, beadandó, zh} tárgyköre határozza meg. S mivel a jövő héten is hasonló várható, legfeljebb csak kis szösszeneteket tudok megosztani, mint az alanti.

A CBA nevű (apropó tudjátok, hogy mit jelent a magyar eredetű ABC kifejezés? a megfejtők között kisorsolunk egy automata latex szájpeckelőt) minden sarkon fellelhető üzletláncba tértem be a rendkívül wellness-érzetű kenyér, szalámi, sör kombóra. Amint a pénztáros  (nevezzük most Bözsinek, kb. 99% hogy tényleg az) áthúzta a sört a csipogón, felugrott egy ablak: "Életkor rendben van-e? F1: Igen F2: Nem" Hát itt felmerült a kérdés hogy előbb szarjak vagy hugyozzak be a röhögéstől. Lehet hogy ez másnak nem poén, de még ha eltekintünk az alapvető nyelvtani kérdésektől, akkor is felvet egy-két problémát a helyzet. Bözsi nem tudja magától hogy a sör az alkohol? Vagy elfelejti megkérdezni ha nem pittyeg a gép? Tökmindegy mert már reflexszerűen nyomott az F1-re, anélkül hogy rám nézett volna.

Képzelhetitek milyen jó hetem volt, hogy ez volt a legnagyobb sztori...

Gyertek vissza később is

Peti

A bejegyzés trackback címe:

https://nitroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr5806121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása