Micsoda iróniája van az életnek...

Tegnap épp arról beszélgettünk Kónya Balázzsal hogy vannak olyan golfpályák, ahol csak jó játékosok játszhatnak, ahogyan a híres-hírhedt kitzbüheli lesiklópályán sem mehetsz le kezdőként. A Streif-en tapasztalt síelők túratempóban 1 óra alatt érnek le. A versenyzők versenytempóban 2 perc alatt, 110 km/h-s átlag(!)sebességgel, néha több tízméteres ugratókat teljesítve. Itt egy videó ahogy az egykori világbajnok Hans Knauss kamerával a kezében jön le a pályán.

Daniel Albrecht nem nevezhető kezdőnek, 2007-ben világbajnok volt, ráadásul svájci, ahol a pályák nem a lankásságukról híresek. A Streif rajta is kifogott.

Daniel jelenleg is mesterséges kómában van, súlyos agykárosodást szenvedett. Kívánjuk mielőbbi felépülését és a legjobbakat neki!

A bejegyzés trackback címe:

https://nitroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr70899849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása