Eljött hát az az idő amikor volt annyi komment, hogy szép lassan válaszoljak mindenkinek a megjegyzésére:

Mr. Universe K. Balázs kapitánynak: Lehet hogy a szó maga nem vallási dolog, de már maga a káromkodás szó is az istenkáromlásból ered. A tévében is azért sípolják ki hogy nehogy rosszul érezzék magukat az emberek. Gondolom a SÜN-ről már hallottál egyéb információkat, és köszönöm a látogatottsági növelést! :D

PS Bálintnak: A hét csúnya szó Igen egy kicsit más a szöveg de a cikkben is látod ezt a példát. Egyébként ha már itt tartunk, a blink-182 nevében a blink is a káromkodás kisípolását szimbolizálja.

Lajkának/Tecának: Nem feltétlenül jelenti ez azt hogy férfin nem állhat jól fehér nadrág, csak kicsit drasztikusan fogalmaztam meg hogy nekem nagyon nem tetszik.

Sándornak: Köszönöm de ennek az eredetije egy pár éves Nap-keltés Fábry Sándor interjúból van, én csak egy kicsit átköltöttem.

És ami még fontos:

Soha nem gondoltam, hogy ez valaha meg fog történni, de úgy néz ki, hogy kitörünk a blog.hu kis ketrecéből és elindulunk a világ városi híresség felé. Elindul ugyanis a sioport.hu, mely volt olyan bátor, hogy a városi hírek mellé beszorítja a siófoki blogkommandó (Tötyi, Lajka, Csusza, Bulázs(egyébként az övé megszűnt :D), jómagam, és mások blogját) felejthető minőségű írásait. Ha van kedveted (és ajánlom hogy legyen), tekintsétek meg az oldalt, megéri!

Én mára búcsúzom, túl szép az idő!

Élvezzétek a tavaszi szünetet!

A bejegyzés trackback címe:

https://nitroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr881053656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

magyaroknyulai · http://magyaroknyulai.blog.hu 2009.04.08. 20:16:55

Sün az MTV Híradóban:
www.youtube.com/watch?v=ePQ1DYqWltM
Nyúl a Hiradóban már feltünt médiahacker Sün keresésére indul:
www.youtube.com/watch?v=ePQ1DYqWltM
süti beállítások módosítása