Tő-tő-törő-tő-tötő-törő-tötő (a dallam kitalálói között kisorsolunk egy Szexi tanárnéni maxi CD-t)

Gyászjelentéssel kell kezdenem mai bejegyzésem. Pénteken ugyanis hosszan tartó szenvedés után, 20 éves korában elhunyt Csusza...becsülete...

De hogy mindent helyén kezeljünk, lássuk kronológikus sorrendben az eseményeket. Péntek délután hosszú évek után felkerestem a Marcipán forrócsoki-választékát, ahol is örömmel vettem tudomásul, hogy 5 év alatt alig drágultak. Na ez persze nem azt jelenti hogy most olcsó, hanem azt hogy a nyitása körül volt prostituáltul drága (lol, ez a szó az irodalom röpdoga alatt nem jutott eszembe, így a sokkal vidámabb 'whore' szóval helyettesítettem :D). Na mindegy. Jó volt beszélgetni veled Vuki! :)

Ezután következhetett azt este fénypontja, viszonylag régóta az első alkalom hogy a szokott helyen, szokott emberekkel ülhettem le. Ugyan Bulázs és Tötyi relatív gyorsan távoztak, Ernő (aki furcsán mutatott labanc hajjal babakék pulóverben) később érkezett a brancsával, K. Balázs és D. Péter pedig előre megfontoltan, különös kegyetlenséggel csempészett ki a gyomrukban kereskedelmi mennyiségű alkoholt, azért a buli nem kicsit volt elég szépen nagyon jó. Csusza szaporította a kihalófélben lévő sivatagi róka-populációt. Amúgy nem szép dolog ezt elpletykálni, de köcsög és úgyse olvassa el magától ezt azt írást, nem szégyellem leírni, ahogy ő sem szégyellett pénteken a földön fekve énekelni hogy "Iiiiiiiiiiiiiiííííiiiiiif júú vannnnnaaaaaaaa" No bevallom, én sem voltam már teljesen ép a végére, én vállaltam ugyanis annak a Zombie-nak a konzumálását, ami hidegre tette az áldozatot.

A szombat így lájtosabbra sikerült, bár az este során megjelentek kevésbé gyakran látott (fogalmazzunk így: irregulár) facek. Kerestem emelett kis erőfeszítéssel 300 Ft-ot pókeren, Zsuzsi a 10. gólt beengedte, nehogy másznunk kelljen csocsóban, Csuszánál ment a diszkó ekszpressz (ennél gagyibban nem tudom leírni) ezúttal szigorúan Red Bullal, Tötyi meg otthon nézte a Megasztárt. :D

Amúgy vééééégre végre van egy olyan vasárnap este hogy itthon ülhetek és nem eszement pakolás van. Megszavaztam ugyanis egy hosszú hétvégét, aminek keretei közt a hétfő reggeli vonat meglátogatását tervezem. Este pedig NFL, ráadásul NY Jets - Denver meccsel.

Jó estét, jó szurkolást: Peti voltam.

A bejegyzés trackback címe:

https://nitroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr28796340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VikiVuki 2008.11.30. 17:48:51

=)
igen jó volt dumálni :P
bár nem voltam vmi beszédes társaság EHH
=D

csusza` · http://csusza.blog.hu 2008.11.30. 21:02:09

Nem olvasom el magamtól? Meg köcsög? Köszi! Bukta! ENNYI! :D
süti beállítások módosítása