Nyár van, nyár...

2009.04.04. 14:01

...röpke lepke száll virágra zümmög száz bogár.

Na persze, nyár még nincs de a tavasz megjött és remélem most már itt is marad. Egyszerűen hihetetlen hogy egy meleg szellő milyen jókedvet tud okozni.

Valahogy egyszerűen ahhoz van kedvem hogy lemenjek csak beletenni a lábam a (még) jéghideg Balatonba, vagy kimenni a Jókai-parkba, hogy feldobjam a kötelező-olvasás unalmát. Nemsokára amúgy is jön a tavaszi szünet, ami király és jó, csak utána elindul a fantasztikusan imádott {beadandó, zh, kiselőadás, kötelezők} végtelen permutáció, ráadásul pont április-májusban amikor csicseregnek a madarak, virágoznak a fák és csorog a nyáltól az egész blogbejegyzés :D

Nem akarok gonosz lenni, de azért remélem akkor nem lesz ilyen jó idő, mert a franc se fog rávenni hogy ne a napon süttessem a hasam, vagy éppen kimenjek tartózkodási helyemtől függően a Jókai-parkba vagy a Margit-szigetre.

Aztán vizsgaidőszakra jöhet a kánikula, mert terveim szerint idei első Balatonozás a szorgalmi időszak utolsó napja (máj. 15) lesz :D

Na most megyek mert vár a napfény! (nem mintha ezt a bejegyzést nem a teraszon ülve írnám) Mindenkinek jó barnulást!

A bejegyzés trackback címe:

https://nitroblog.blog.hu/api/trackback/id/tr101039985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása